Zo voer jij alle paarden op stal in 2020 style

Tegenwoordig worden er, om het milieu te ontlasten, steeds meer elektrische voertuigen gemaakt. Zo heb je natuurlijk al elektrische auto’s, scooters, bussen etc. Maar ook in de paardensector worden steeds meer dagelijkse gebruiksvoorwerpen gemoderniseerd en elektrisch gemaakt. Dit is natuurlijk niet alleen voor het milieu bevorderlijk maar óók voor jou als gebruiker is het een stuk minder arbeidsintensief. Denk hierbij aan een voerwagen waarop jij kan meeliften in plaats van hem te moeten duwen. Bij Equitrend hebben wij, als voorstaander van innovatieve producten, dan ook een mooi aanbod elektrisch aangedreven producten waarvan jij zou willen dat jij ze ook had. 

Rugklachten
Je kan er eigenlijk niet omheen, maar de meeste voerkarren zijn zwaar en onhandig te manoeuvreren. Buiten dat het extra tijd kost als je voerkar alle kanten behalve rechtdoor op gaat, is het vooruitduwen van de zware kar niet bevorderlijk voor je rug. Vooral als je met de voerwagen over ongelijk terrein moet rijden kan dit voor ongemakken zorgen. Gelukkig hebben wij een product waardoor jij je oude voerkar gelijk aan de kant zet namelijk, onze Elektro-Voerwagen.

In balans
Speciaal ontwikkeld voor het verlagen van de arbeidsintensiviteit begint het gemak van de Elektro-Voerwagen al bij het feit dat deze, zoals de naam al verklapt, elektrisch is. Met de krachtige accu van de voerkar kan je tot wel vijf uur lang achter elkaar gebruik maken van de voerkar. Daarbij is het een enorm voordeel dat deze super voerkar op maar liefst vier luchtbanden staat. Hierdoor ben je altijd in balans en is het risico op een omgevallen voerkar verdwenen als sneeuw voor de zon. Wanneer je snel én zonder enige moeite alle paarden hebt gevoerd, sluit je de compartimenten eenvoudig af met de deksels. Zo weet je ook gelijk dat ongedierte niet bij het voer kan komen en jij niet verrast kan worden door ongewenst bezoek tussen het voer.

Breed assortiment
Maar het is niet alleen de Elektro-Voerwagen die wij bij Equitrend aanbieden om het werk op stal eenvoudiger te maken. Zo hebben wij onder andere een Elektrische Kruiwagen met kiepbak en een Elektrische Strowagen waarvan de accu ook tot wel vijf uur mee gaat! Nu is het niet zo dat wij enkel elektrische producten in ons assortiment hebben. Ons assortiment bestaat stuk voor stuk uit producten die bijdragen aan een lagere arbeidsintensiteit.

Nieuwsgierig geworden wat wij nog meer te bieden hebben? Wij bieden ook de populaire elektrische kruiwagen aan.

Bekijk ons volledige assortiment hier.