Referenties

Wat klanten van ons vinden

Bianca Schoenmakers

Springruiter bij Hans Dings

“Dankzij de super service van Rob Pijnappels kreeg ik bij een mankementje aan de boiler van de Haygain hooistomer al snel een leenapparaat, zodat de andere gerepareerd kon worden.
Dat hij zijn werk doet is duidelijk, want toen de stomer het niet meer deed, was het kuchje bij het paard met gevoelige longen ook snel weer terug. Ik ben in ieder geval heel erg blij met het apparaat en de service van Equitrend!”

equitrend

Walda Zwart

Dressuuramazone

“Ik gebruik de Haygain sinds 2015. Sindsdien lusten mijn paarden het gewone hooi niet meer. Ze eten het gewoonweg niet meer op. Hooi uit de Haygain vinden ze namelijk veel lekkerder. Je ziet duidelijk dat m’n paarden beter in vorm zijn. Dat verschil zag ik al na zo’n 2 maanden. Hoewel ik er jaren naar heb gezocht, heb ik eindelijk een product gevonden dat eraan bijdraagt mijn paarden langzaam te veranderen in echte atleten.”

Tineke Bartels

Dressuuramazone

“In een ver verleden was het vlak houden van de hoefslag in onze rijbanen een hels karwei. We hebben alles geprobeerd, van het naar binnen halen met de schep tot aan een handschuif en diverse toepassingen op de tractor. Uiteindelijk liepen we tegen de bodemvlakker van Equitrend aan die ons al vele jaren dagelijks ontlast en zorgt voor een optimale hoefslag. Bijkomende voordeel is het kleine formaat van deze degelijke machine, waardoor het gebruik laagdrempelig is en de meiden van stal er makkelijk opstappen. Het was best een forse investering, maar die heeft zich dubbel en dwars terugverdiend.”

Jelmer Chardon

Eigenaar Stal Chardon

“Wat een uitkomst, de E-strowagen! Voordat we een elektrische strowagen hadden, waren er meerdere mensen nodig om stro op het terrein te verplaatsen. Nu is het een heel stuk simpeler. Het is nu mogelijk om in je eentje heel wat stro te verplaatsen, ideaal! Het maakt het werk een stuk makkelijker.”