Horse Event Ondernemersdag

Equitrend is klaar voor Hippisch Ondernemerscongres op Horse Event.
Zoals al eerder vermeld hebben wij een Haygain 2000 hooistomer beschikbaar gesteld voor de winnaar van de Publieksprijs! Wij hebben zojuist Publieksprijs Hippische Ondernemer 2017 mogen uitreiken aan Hippisch Centrum Velsen – fam.. Pilanen Gefeliciteerd

De Hippische Ondernemer:
“Tijdens Horse Event op het KNHS centrum in Ermelo werd op vrijdag 8 september de Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Winnaar werd VHL Stables uit Asten. Zij werden door de vakjury gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven. Juryvoorzitter Jos van Campen gaf aan dat de jury onder de indruk was hoe snel dit jonge bedrijf zich gemanifesteerd heeft, waarbij ze in een korte periode ondernemersgeest hebben getoond. De publieksprijs werd gewonnen door Hippisch Centrum Velsen.